De beste kraamzorg in Rotterdam

Kraamzorg Rotterdam

De beste kraamzorg Rotterdam behoort tot de beste ter wereld. U kunt hoogwaardige, betaalbare kraamzorg krijgen op een geweldige locatie. Als je klaar bent om de volgende stap te zetten en een goede plek te vinden om je zwangerschapsreis te beginnen, bekijk dan deze topaanbevelingen.

Wat is kraamzorg in Rotterdam?

Kraamzorg in Rotterdam is hoogwaardige, betaalbare, kortdurende zorg die beschikbaar is voor nieuwe ouders en hun gezinnen. De zorg wordt verleend door geregistreerde artsen onder auspici├źn van de South African Medical Research Council. Het medisch centrum is gevestigd aan de Universiteit van Rotterdam en is een van de best uitgeruste in het land. Het heeft zich sinds 2006 gespecialiseerd in ouderschap. Het kraamcentrum biedt een uitstekend scala aan diensten, van grondige evaluaties van het einde van de zwangerschap tot ondersteunende zorg. U kunt ook contact opnemen met het centrum als u vragen of zorgen hebt over uw zwangerschap; zij beschikken over een team van deskundige geestelijke gezondheidswerkers en maatschappelijk werkers die u kunnen helpen.

Wat doet een kraamverzorgende?

Een kraamverzorgende is een arts die advies en ondersteuning geeft tijdens de zwangerschap, tijdens de zoogfase en na de geboorte van de baby. Ze helpt ouders ook om de unieke uitdagingen van hun zwangerschap te herkennen en aan te pakken. Er zijn verschillende soorten kraamverzorgenden: Geregistreerd Medisch Antropoloog (RMA) – Dit zijn medisch antropologen die gespecialiseerd zijn in de gezondheid van moeder en kind. Een RMA kan tegen betaling worden ingehuurd en kan in een ziekenhuis of op een universiteit werken. Geregistreerd Medisch Drinker – Dit zijn medische artsen die gespecialiseerd zijn in de diagnose en behandeling van drankgerelateerde aandoeningen. Een Drinker kan tegen betaling worden ingehuurd en kan taken verrichten zoals een muziek- en braille-ijswinkel. Geregistreerde Psychiaters – Dit zijn medische psychiaters die gespecialiseerd zijn in de diagnose en behandeling van stemmingsstoornissen. Een Psychiater kan tegen betaling worden ingehuurd en kan tests uitvoeren op dakloosheid, anticonceptie en stero├»dengebruik.

Hoe vind je de beste kraamzorg in Rotterdam

Je kunt beginnen met zoeken op de juiste plek: bij medische en geestelijke gezondheidszorg aanbieders. Als je op zoek bent naar een specifieke dienst, zoals counseling of therapie, kun je beginnen bij je huisarts. Maar als u ondersteuning wilt tijdens uw zwangerschap en de babytijd van uw kind, zult u waarschijnlijk met uw verwijzingen naar een geestelijk verzorger willen gaan.

De 10-dagen regel voor kraamzorg

Voor kraamzorg van hoge kwaliteit moet u zich aan deze regels houden: Houd je bril op als je baby klein is. Zet uw bril niet af als uw baby 18 maanden oud is. Gebruik een beeldscherm, tenzij de situatie heel anders is. Als u uw bril ophoudt, neem dan contact op met uw arts als uw baby ongeveer 18 maanden oud is om te controleren of hij of zij zich aan de regels houdt. Neem geen andere medicijnen voordat uw baby 18 maanden oud is. Neem geen anticonvulsieve medicijnen. Neem bij elke controle van 12 maanden contact op met uw arts om te controleren of hij of zij zich aan de regels houdt. Vergeet niet om uw temperatuur ‘s nachts snel te veranderen. Teveel temperatuurverandering kan uw baby doen rillen. Neem geen andere medicijnen voordat uw baby 8 maanden oud is. Neem geen anticonvulsieve medicijnen. Neem bij elke 6 maanden controle contact op met uw arts om te controleren of hij of zij zich aan de regels houdt.

Top 5 kraamzorgvoorzieningen in Rotterdam

Een kraamcentrum is niet alleen een faciliteit die kraamzorg verleent. Het is ook een plek waar ouders hulp en ondersteuning kunnen vinden tijdens hun zwangerschap, kraamtijd en na de geboorte van de baby. Je kunt terecht in een van de top vijf kraamzorginstellingen in Rotterdam. New Star – Deze voorziening biedt spoedeisende kraamzorg, inclusief gesubsidieerde diensten voor mensen met een laag inkomen. Het is altijd erg druk op de spoedeisende hulp, maar het personeel is erg behulpzaam. Existeuor – Deze instelling biedt geavanceerde prenatale zorg voor mensen met hoge inkomens. Het heeft een van de beste klantenserviceregistraties in het land. Stichhals – Deze instelling biedt zwangere mensen met een laag inkomen prenatale zorg van hoge kwaliteit. Opgeleid personeel werkt met zwangere mensen met een laag inkomen om ervoor te zorgen dat zij de beste zorg krijgen.

Bottom line – Welke kraamzorg in Rotterdam is de beste?

De beste kraamzorg in Rotterdam wordt bepaald door veel factoren, waaronder de locatie, de aanbieders en de tarieven. Om de beste resultaten van uw kraamzorg te krijgen, moet u beslissen waar u uw kraamzorg wilt doen en rondkijken om te zien of een faciliteit geschikt is voor u. Wat kraamzorg in Rotterdam betreft, vindt u de beste zorg waarschijnlijk in de gezinsvriendelijke omgeving van een ziekenhuis in de buurt. U kunt ook een kijkje nemen bij de uitstekende kraamzorg van het grootste zorgstelsel van Nederland, het grootste academische ziekenhuis van Nederland en de Neonatale Intensive Care Unit in Amsterdam.