Hoe kies je een haarstylist

Hallo! We zijn op zoek naar een haarstylist die haar kan ontwerpen voor kinderen, volwassenen en ouderen, we willen iemand die kan voldoen aan onze uitdagende behoeften en de best mogelijke haarresultaten kan bieden. Wat ik wil voor mijn haar is een stijl die er goed uitziet en goed voelt bij mijn dochter, dus primair is het ontwerp om stijlvol te zijn, aanvullend en creëert een blijvende stijl. Een stijl die ze zelfverzekerd en comfortabel elke dag kan dragen.

Wij geloven dat de sleutels tot het bepalen van onze uiteindelijke knip- en stijlresultaten zijn: 1) Vraag de klant wat haar verwachtingen zijn, als ze minder specifiek zijn – zijn ze een pluspunt voor ons omdat je veel meer leert van je eerste knipbeurt. 2) Als ze specifiek zijn – als ze je een voorbeeld geven van wat ze willen, voel je vrij om je stijl op dit punt te heroverwegen. 3) Breng enkele veranderingen aan die je aan jezelf en je klant kunt demonstreren, zoals het veranderen van een patroon of het toevoegen van extra clips of een ander deel aan het ontwerp. Dus vraag hier…wil je een kingordijn of een voorbeeld van de look waar je voor gaat. Een klein beetje extra details in dit stadium zal uiteindelijk alleen maar in uw voordeel werken.

OK dus, om te beginnen…moeten we de term “Ontwerp” definiëren. Wij gebruiken deze term om te zeggen dat iemand die een ontwerp kan bedenken dat net dat ene stuk verkoopt, zeg als je een nieuwe manier van kopen wilt ontwerpen die een ander gevoel heeft dan alle andere ontwerpen die er zijn. Maar de enige mensen die dit kunnen realiseren – zijn de ontwerpers. Alle andere ontwerpers zijn net slaven van de mode. Ze volgen gewoon wat in is, proberen dezelfde stijl te verkopen – maar uiteindelijk worden ze allemaal beïnvloed door de stijl die ze niet bezitten. Dus in onze ogen, als het niet van jou komt, is het onwaarschijnlijk dat het je met hoog opgetrokken wenkbrauwen achterlaat.

Dus hoe en waar zullen de jeggings “uitkomen”? Mijn theorie in dit stadium is dat je voortdurend beelden en foto’s zult vinden van vrouwen die de ‘jeansjeuk’ hebben, die proberen deze trend af te wenden, die proberen nieuwe alternatieven te vinden voor de spijkerbroek…zo zal de cyclus doorgaan totdat de massa wakker wordt en een marathon loopt, in een poging zich te ontdoen van het modegevoel, en het te vervangen door een meer comfortabele aanpak, en als het stof eenmaal is neergedaald – zul je weer de modieuze trenching vinden!