Lederhosen kopen

Vaulted Cellar, Tunnel, Arches, Keller, Cellar Speed

Een traditionele pet, meestal gemaakt van leer, werd in de 9e en 11e eeuw gedragen door de Schotse en Ierse nomadische gemeenschappen. Deze werden over een uniforme kilt gedragen. In de 12e eeuw werd de kilt vervangen door een jagersjas en een leren kap (roos).Lederhosen kopen

De traditionele outfit bestaat voornamelijk uit een kilt, gedragen met een bijpassende heupriem (osen) en een conisch hoofddeksel (voor vrouwen). Hoewel er variaties zijn op de basisstijl, hebben de meeste traditionele outfits tartan-strips op de kilt, ingetrokken of groene draad die vanaf de enkels op de onderrok naar beneden loopt. Dit zijn enkele van de meest populaire en traditionele outfits om te dragen in de Hoge Duitse bergen. In Beieren werden outfits vooral gedragen door de familieleden van de diplo (chefs). In Bohemen werden outfits gedragen bij speciale evenementen; deze werden vaker gedragen door thelimit of Landsberg burgher privilench. Tijdens de 15e eeuw werden outfits veel eenvoudiger, vrij vloeiend en begonnen ze een pony te krijgen die vanaf de onderkant naar beneden liep en leek op een gevlekte kat.

De lederhosen (of gewoon "Lederhosen" in het Duits), is eigenlijk ontstaan ​​uit het driedelige kleed dat door de middeleeuwse heer werd gedragen (de etymologie van de term "Lederhosen" is afgeleid van het Duitse woord "Loesen", wat "Toesen" betekent!) of aristocraten. De originele outfit was samengesteld uit leer met een leren voorkant en een leren achterkant. In de beginjaren bekleedden de dragers de zakken aan de zijkanten en stopten er steentjes in, volgens het patroon dat langs het lichaam klauterde. Na verloop van tijd kwamen er enkele outfits beschikbaar met meubels van wol. De outfits van de Renaissance waren dameskleding die terugkwam bij de release van de stijlvolle Clarine Bowmere-jurken in 1511.

De lederhosen die de adellijke vrouwen het meest droegen, hadden lange mouwen. Deze mouwen konden regelmatig worden vastgemaakt met kleine gespen. Elke andere boerin droeg de kortere mouwen, die aan de bovenkant van de arm werden vastgehouden door een zijden touwtje, dat soms ook de Cristiani-stijl repliceerde.

Aan de andere kant waren de outfits van de Renaissance extreem los en kwamen ze vooral veel voor bij de vrouwen. De doorlooptijd van de outfit-evolutie was de 1506, waarbij de outfit uitwaaierde aan de onderkant. Het is interessant op te merken dat vrouwen, zowel mannen als vrouwen, nauwsluitende outfits droegen tijdens de Renaissance, zoals te zien is in de zakdoeken die rond deze taillegebieden (die lijken op de huidige riemen) en op de onderrug werden gedragen.

Bovendien waren de outfits van de Renaissance samengesteld uit een grotere hoeveelheid stof, als gevolg van het ontbreken van moeizaam maatwerk door de hogere klassen. In feite droegen de meeste lezers en royalty's tijdens de Renaissance kleding van zijde. Toen de elites het doek echter verlieten, produceerde dit een progressieve buis van immense creativiteit, wat resulteerde in ingewikkeld borduurwerk en dergelijke.

Kleding uit de Renaissance was meestal gemaakt van katoen, ofwel gemengd met zeer verfijnde stoffen om een ​​gladde afwerking te creëren, ofwel gebreid, en in kleuren die in het verleden niet beschikbaar waren. Daarnaast werden soms stoffen als luraine, fluweel en kreupel gebruikt, maar deze waren nog beperkt beschikbaar. De gebieden rond de taille waren beperkt tot linnen riemen, die vervolgens werden vastgebonden in veelkleurige linten.