Top 10 Plekken voor juwelen

vrouwelijke handen met trendy donker spijkerontwerp met gouden armbanden op aquaachtergrond. luxe concept. feestelijke achtergrond voor uw ontwerp. - sieraden stockfoto's en -beelden

Top 10 plaatsen om unieke sieraden te kopen.

Zoals gezegd willen veel vrouwen zich met sieraden versieren. Dit is geweldig, vooral omdat mannen sieraden meestal opgeven, hoewel hij het soms nog steeds gepast vindt om het op te geven. Als je geen van beide bent: dit is het artikel voor jou. Alle sieraden in dit artikel zijn uniek. Dus als je een vrouw bent en sieraden wilt dragen, ga dan naar het einde van dit artikel waar we je een fantastisch sieraad aanbieden dat we bij Bath & Body Works hebben gevonden.

Nu, op de rest van het artikel:

1. Bath & Body Works: de eerste plaats waar u moet zijn als u op zoek bent naar een unieke geschenkmand of sieraden. Ze hebben een schattig klein mandje met edelstenen in verschillende kleuren, wat geweldig is voor babymeisjes. Ze hebben ook leuke kettingen, armbanden, oorbellen en meer.

2. Minneapolis Coat Drive: deze plaats is een van de plaatsen met de beste selectie unieke sieraden. Het rek staat vol met zilveren kettingen, armbanden, halsringen, oorbellen en meer. Ze hebben ook een ruime keuze aan tassen en hoeden.

3. Louis Vuitton: dit is een enorme consignatiewinkel met een grote selectie kleding en sieraden. Aan de muur hangt een verscheidenheid aan opbrengsten van de verkoop: het is duidelijk de beroemdheden die hier regelmatig komen.

4. Gucci: deze op maat gemaakte juwelierszaak is een Italiaans bedrijf dat replica-sieraden en modeaccessoires gebruikt. Ze hebben ook een vrij mooie selectie van parfum.

5. Kate Spade: Dit is een van de meest populaire juwelierszaken in het land, dus het is een gegarandeerde vondst die je zal doen glimlachen. Deze plaats heeft een goede selectie van op maat gemaakte sieraden en schoenen.

6. customjuicery.com: Bijna iedereen verkoopt op maat gemaakte sapjes tijdens de feestdagen, dus kom langs als je een koud drankje, een snack of een taart wilt kopen.

7. augustiner.com: Deze antiek- en vintagewinkel staat vol met geweldige antiek- en vintage items. Ze hebben mooie rekken met veel diamantvormen en oud zilver en goud.

8. customwalking.com: Deze winkel verkoopt voornamelijk op maat gemaakte wandelstokken, maar ze hebben ook een mooie selectie van wat ze "grafstenen" noemen. Je kunt veel verschillende soorten stenen vinden, waaronder toiletpotten met verborgen kamers om je voeten stil te houden.

9. shoe orders.com: Deze plaats heeft een grote verscheidenheid aan aangepaste bestellingen voor schoenen, waaronder dokterspraktijken, kerken en scholen.

10. customringsheavy.com: Nog een winkel van het type heavy metal. Ze hebben een selectie metalen dogtags, meestal in hondenbotstijlen, sommige in koeienhoornstijlen en een paar in Essence-stijl.

Zoals eerder vermeld, kun je op deze plaatsen talloze op maat gemaakte sieraden vinden, dus als je er nog niet eerder bent geweest, is het nu een goed moment om deze plaatsen te bezoeken. Je vindt er kralen, kettingen, accessoires zoals studs en gespen, halskettingen, hangers en nog veel meer. Als een toegevoegde bonus, bespaart u geld op gas en spaart u uw arm om de sieraden die u hebt gekocht mee te nemen. Deze winkels zijn een must om te zien als je je ooit in het sterven van sieraden waagt.